DRAMA: Usnija Redžepova bori se za život!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA: Usnija Redžepova bori se za život!

Redžepova se zbog teške bolesti pluća oseća veoma loše, ne izlazi iz kuće i skoro ni sa kim ne komunicira

Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu, saznaje Kurir.

Nakon smrti njenog supruga Svetomira Šešića Šeleta, koji je preminuo početkom avgusta prošle godine od raka pankreasa, poznatoj pevačici drastično se pogoršalo zdravstveno stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i od tada uopšte ne izlazi iz kuće.

Bogata biografija

VLASNICA BROJNIH HITOVA

Redžepova je jedna od retkih koja može da se pohvali bogatom diskografijom i hitovima kao što su „Rasule se kose moje“, „Živote moj“, „Niška banja, topla voda“, „O, pesmo moja“, „Ja sa juga, ti sa severa“ i mnogi drugi. Takođe je ostala upamćena kao čuvena Koštana - lik iz romana Bore Stankovića koji je dugo igrala na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.

Reagovanja

Lepa Lukić: Volim je kao boginju

Čujem se s Usnijom, ali ne bih da komentarišem! Volim je kao boginju!

Nada Topčagić: Usnija se mnogo namučila

Usniju mnogo volim, nas dve smo mnogo vremena provele zajedno. Bile smo nenormalno bliske i dan-danas se poštujemo. Znam da je bolesna, ali nismo se čule u poslednje vreme jer sam ja imala obaveza i nisam bila u Beogradu. Moraću da je pozovem da vidim kako je. Žao mi je zbog svega što je zadesilo, toliko je dobra i nežna žena. Sećam se kad sam poslednji put srela njenog Šeleta, koji je rekao da je Usnija bolesna, toliko mu je bilo žao da se i on brzo razboleo. Ona se mnogo namučila.

Miroslav Ilić: Znam da je mnogo bolesna

Nisam se čuo s njom, ali preko mog prijatelja Zorana Kuzmanovića Munje se informišem o svemu i stalno se raspitujem. Znam da je bolesna i mnogo mi je žao zbog toga. Bio sam prošle godine na komemoraciji njenom suprugu Šeletu jer smo bili ortaci i mnogo smo radili zajedno.

Esma Redžepova: Svake noći se molim za nju

Žalosno je što se sve tako desilo i što mi je ona mnogo bolesna. Nismo se čule tri-četiri meseca i pozvala sam je da je pitam kako je, a ona mi je rekla: „E, moja Esma, ja sam loše.“ Rekla mi je da su joj tu brat i snajka, pitala sam je kad će doći malo u Skoplje i odgovorila mi je čim završi s terapijama. Plačem 24 sata zbog nje. Svake noći se molim bogu da ozdravi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA-Usnija-Redzepova-bori-se-za-zivot

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2014

Redžepova se zbog teške bolesti pluća oseća veoma loše, ne izlazi iz kuće i skoro ni sa kim ne komunicira..Usnija Redžepova već dve godine boluje od teške bolesti na plućima i oseća se veoma loše, zbog čega joj se život pretvorio u pravu dramu, saznaje Kurir. ..Nakon smrti njenog supruga...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.