DONETA PRESUDA: Roditeljima napadača na Rašu Popova četiri godine robije!

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONETA PRESUDA: Roditeljima napadača na Rašu Popova četiri godine robije!

Sud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu

BEOGRAD - Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na po četiri godine zatvora roditelje dečaka, koji su bili osumnjičeni za više razbojništava, uključujući i napad na pesnika Rašu Popova.

Sud je nakon glavnog pretresa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je danas iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako su ranije objavili mediji, Nika i Nikolićeva imaju sedmoro dece, od kojih dvojica najstarijih izdržavaju kaznu u Kruševcu zbog pljačke, dok je za dvojicom mlađih podneseno oko 300 krivičnih prijava za pljačku i razbojništva.

Rođaci i komšije iz nehigijenskog naselja na Banjici naveli su da je Nika bio nasilan prema deci i terao ih da mu donose novac.

( Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE PREBIJANJA RAŠE POPOVA: Roditeljima malih nasilnika 4 godine robije

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014

Sud je nakon glavnog pretresa doneo presudu kojom je optužene Đuru Niku i Katu Nikolić proglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela zapuštanja i zlostavljanja maloletnog lica, saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu..BEOGRAD - Drugi osnovni sud u Beogradu osudio je danas...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.