DONACIJA DOMU ZDRAVLJA KURŠUMLIJA: Svaka soba dobila televizor i kompletnu opremu

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONACIJA DOMU ZDRAVLJA KURŠUMLIJA: Svaka soba dobila televizor i kompletnu opremu

Prema rečima direktorke dr Uranije Petrović nova oprema će umnogome poboljšati uslove lečenja

KURŠUMLIJA - Svaka bolesnička soba u stacionaru Doma zdravlja Kuršumlija od danas ima televizor i novu opremu, od posteljine do pribora za jelo. Ovu opremu vrednu oko milion dinara isporučila je Specijalna bolnica Prolom banja.

Prema rečima direktorke Doma zdravlja Kuršumlija dr Uranije Petrović nova oprema će umnogome poboljšati uslove lečenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

-Svaka bolesnička soba, dnevni boravak, boravak pri hitnoj službi i dijalizni centar, osim televizora dobili su i ćebad, posteljine, jastuke, pribor za jelo i sve drugo što je potrebno-kaže dr Petrović i dodaje da su sobe nedavno okrečene i zamenjena stolarija, tako da su uslovi za lečenje u stacionaru veoma dobri.

Direktorka pojašnjava da Dom zdravlja Kuršumlija uvek ima svu potrebnu terapiju pa pacijenti ne moraju ništa da kupuju. Ona se u ima pacijenata zahvalila na vrednoj donaciji.Generalni direktor Specijalne bolnice Prolom banja Žarko Đurić je kazao da je ova donacija samo nastavak odlične saradnje između ove dve zdravstvene ustanove.

Antrfile: Novo sanitetsko voziloDom zdravlja Kuršumlija dobio je prekjuče od Ministarstva zdravlja novo sanitetsko vozilo.  Nabavku 30 vozila za domove zdravlja i Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć grada Beograda finanisrala je Svetska banka preko projekta Ministrastva zdravlja  „Pružanja unapređenih usluga na lokalnom novou-DILS“.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Donacija Domu zdravlja: Svaka soba dobila televizor i kompletnu opremu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2014

Svaka bolesnička soba u stacionaru Doma zdravlja Kuršumlija od danas ima televizor i novu opremu, od posteljine do pribora za jelo. Ovu opremu vrednu oko milion dinara isporučila je Specijalna bolnica Prolom banja...Prema rečima direktorke Doma zdravlja Kuršumlija dr Uranije Petrović nova oprema...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.