DNK test sada nije potreban! Kakav otac  takav sin: Lukas Džeger isti Mik

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNK test sada nije potreban! Kakav otac takav sin: Lukas Džeger isti Mik

Frontmen "Rolingstonsa" MIk Džeger ima čak sedmoro dece, petoro unučadi i jedno praunuče. Ipak, od svih potomaka, njegov sin Lukas ima najviše sličnosti sa svojim slavnim ocem.

Lukas Moris Morad Džeger, kako glasi puno ime jednog od Mikovih naslednika, rođen je 1999. godine iz veze brazilske manekenke Lusijane Himenez i Džegera.

Brazilska manekenka je DNK testom morala da dokazuje da je Džeger otac malog Lukasa, s obzirom da je pevač poricao odgovornost. Lusijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bila u vezi sa Mikom dok je on bio oženjen svojom drugom ženom Džeri Hal, takođe manekenkom.

I da nije bilo te provere očinstva, sličnost je očigledna. Fotografije mladog Lukasa neverovatno podsećaju na crno-bele snimke njegovog oca kada je bio u sličnim godinama.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.