DJB: Vlast ne da notare za potpise za kandidaturu Radulovića

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB: Vlast ne da notare za potpise za kandidaturu Radulovića

Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je da nije uspeo da dobije nijednog notara da bi počeo da prikuplja potpise za kandidovanje Saše Radulovića za predsednika Srbije.

Ometanje kandidata najjače opozicione stranke je nedozvoljiv, nedemokratski postupak, a premijer i kandidat Srpske napredne stranke ukinuo je sve preduslove za organizovanje demokratskih izbora, navodi se u saopštenju

Za prikupljanje potpisa za kandidaturu ima samo 10 dana, a "Vučićevi notari" su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se postarali da to bude i kraće, navodi se u saopštenju.

Predsednik Vlade je u velikoj panici od izbora i sve čini da opozicionim kandidatima veže i ruke i noge, a za ovakvo ponašanje platiće veliku cenu na izborima, smatra DJB.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DJB: Nismo dobili nijednog "Vučićevog notara"

Izvor: B92, 03.Mar.2017

Pokret Dosta je bilo tvrdi da nije dobio nijednog notara za petak da bi počeo da prikuplja potpise za kandidovanje Saše Radulovića za predsednika Srbije...Kako se navodi u saopštenju na sajtu tog pokreta, Dosta je bilo ističe da za prikupljanje potpisa za kandidaturu ima svega deset dana, i smatra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.