DIRLJIVO: Vikao je na ćerku (3), a njen odgovor mu je slomio srce

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIVO: Vikao je na ćerku (3), a njen odgovor mu je slomio srce

Zar nisi naučila, da kad nekome daješ poklon, mora i da ga bude, upitao je otac a onda čuo nešto čemu se nije nadao

Svaki roditelj se trudi da svoju decu vaspita na najbolji način pa tako ponekad znaju i da preteraju. Često ih gledaju kao odrasle a onda kažu neke reči zbog kojih se i pokaju.

Ova dirljiva priča koju je jedan otac isričao pomoći će vam da svoje dete bolje shvatite ali i da vidite šta znači iskrena, dečija ljubav.

Jednom se jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otac naljutio na svoju trogodišnju ćerku, jer je potrošila ceo papir za uvijanje poklona. Nisu imali novca i oca je veoma naljutilo to što je njegova ćerka potrošila ceo papir kako bi ukrasila kutiju koju je želela da ostavi ispod jekle.

Sledećeg jutra, malena trogodišnja devojčica, uzela je upakovanu kutiju i rekla; "Tata, ovo je za tebe".

Njemu je bilo veoma teško zbog njegove reakcije od prethodnog dana, te je sa osmehom počeo da otvara kutiju.

Međutim, kad je otvorio kutiju i video da je prazna, obuzeo ga je još veći bes, vikao je na nju:

"Zar nisi naučila, da kad nekome daješ poklon, mora i da ga bude".

Devojčica mu je u suzama odgovorila:

"Ali tata, kutija nije prazna, slala sam poljupce u nju sve dok se nije napunila. Sve je za tebe, tata".

Slomljeni otac, stavio je ruke oko svoje malene devojčice i molio je za oproštaj...Spekuliše se da je tu kutiju držao pored svog kreveta mnogo godina..i kad god bi se osetio bespomoćno, zgrabio bi po jedan imaginarni poljubac i  tada bi se osetio veoma jakim.

Ova priča nam govori da je svaki čovek, barem jednom u životu dobio jednu ovakvu kutiju, ljubavi i poljubaca i da na ovom svetu ne postoji ništa vrednije od toga.

(svetplus)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.