DIRLJIVO: Mališani iznenadili mamu koja je rođendan dočekala u bolnici! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIVO: Mališani iznenadili mamu koja je rođendan dočekala u bolnici! (VIDEO)

Pogledajte koje su iznenađenje pripremili mališani za svoju mamu, koja je rođendan dočekala u bolnici

Jedna mama je rođendan dočekala u bolnici jer je isti dan njenom sinu bila operacija. Njen suprug nije mogao da bude sa njima, pa je odlučio da im na originalan način poruči da nisu sami. Sa mališanima je napravio dirljiv video i objavio ga na Fejsbuku na dan operacije.

Operacija njihovog sina Frena, koji je rođen gluv na oba uha, prošla je dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a mama je dobila svoju čestitku za rođendan, iako najlepši poklon tek treba da joj stigne. Naime, za mesec dana Fren bi trebalo da može čuje, što će biti znak da je operacija prošla uspešno.

- Nakon što je dogovoren datum ugradnje implanta u uho, njihov tata je shvatio da neće moći da budu svi zajedno za mamin rođendan i Frenovu operaciju, pa je mesec dana pre uz pomoć mališana napravio video i objavio ga na dan operacije. Operacija je prošla uspešno i nadamo se da će kroz mesec dana mali Fran čuti svoj prvi zvuk. Biće nam ovo najsretniji Božić u životu, a njegovoj mami najlepši rođendanski poklon – otkrila je Franova tetka.

Ono što su snimili možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs / izvor: Index.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.