DIGLI-SVE-NA-NOGE-Andjelija-i-Dimitrije-raspametili-ziri-u-Pinkovim-zvezdicama

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIGLI-SVE-NA-NOGE-Andjelija-i-Dimitrije-raspametili-ziri-u-Pinkovim-zvezdicama

Ti imaš ono nešto, a to je taj faktor X i to je tvoja harizma, i to je to da je scena tvoje prirodno stanište, i to mi se najviše sviđa - zaključio je Milan posle nastupa Anđelije i Dimitrija

Anđelija je priredila, do sada, neviđeno iznenađenje na sceni “Pinkovih Zvezdica” i zasluženo dobila svih pet glasova žirija. Na sceni imala partnera, Dimitrija, koji joj je pomogao da izvede koreografiju za pesmu “Mladicu moj”.

Upitana za razlog zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kog je Dimitrije na sceni, Anđelija je objasnila da se Dimitrije i ona znaju od vrtića i da se trenirali ples.

- Počeli smo sa tri godine, ali nažalost nismo nastavili. Odlučili smo da ipak pokažemo to što znamo. Trenirali smo pet godina ples – rekla je Anđelija ponosno.

Goca je Milanu poručila: “Sada dolazimo do onoga, pošto smo ovu pesmu slušali u jednoj lošijoj interpretaciji, da nije stvar do pesme, nego do interpretacije”.

- Ne, nego dolazimo do toga da nije stvar ni do pesme ni do interpretacije, nego do zvezde. Ova interpretacija se nije ni čula od daha i igranja. Nebitna je pesma, nebitno je pevanje, bitno je šta si ti! Ti si postavila još jednom novi standard. Prošli put si postavila standarde, danas si postavila standarde ovog šoua. Dakle, koreografija, harizma, ponašanje. Sve to što si iznela. Ta energija i taj spektakl koji si priredila, ovde je domaći zadatak. Ti imaš ono nešto, a to je taj faktor X i to je tvoja harizma, i to je to da je scena tvoje prirodno stanište, i to mi se najviše sviđa – zaključio je Milan.

Ni publika nije krila svoje oduševljenje. Svi su bili na nogama i oduševljeno podržali odličan nastup Anđelije i Dimitrija.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.