DIGITALIZACIJA: Bez TV programa čak 500.000 kuća

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIGITALIZACIJA: Bez TV programa čak 500.000 kuća

Da bi gledalo televizijski program i posle 7. juna, milion građana do tada mora da nabavi set-top boks uređaje, a do sada je to uradila tek polovina njih, kažu u resornom ministarstvu

BEOGRAD - Ako do 7. juna ne nabave set-top boks uređaj (STB), bez televizijskog programa moglo bi da ostane oko pola miliona domaćinstava Srbije.

Prema poslednjim informacijama Ministarstva trgovine i telekomunikacija, oko milion stanovnika naše zemlje mora da nabavi STB aparat da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi moglo da gleda TV, a dosad ga je kupilo samo oko 500.000 njih.

Informišite se

POZOVITE 18911

Država je sprovela medijsku kampanju kako bi građane informisala o digitalizaciji i potrebi nabavke STB uređaja za prijem besplatnog digitalnog signala. Građanima je na usluzi i kol-centar s brojem 18911, gde mogu dobiti dodatne informacije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.