DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU: Ubica nije našao ljubavnika bivše devojke, pa mu ubio oca i komšiju

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI ZLOČINA U ZAGREBU: Ubica nije našao ljubavnika bivše devojke, pa mu ubio oca i komšiju

Hrvatska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najverovatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca, Vladu Plešeja (67) i Ivicu Piliju (42).

Beživotna tela dvojice muškaraca, inače kumova i prvih komšija, pronađena su u četvrtak u poslepodnevnim satima u lokvi krvi u porodičnoj kući jednoga od njih, u Ulici Cuglini u Dubravi, a policija sumnja da ih je obojicu nožem ubio isti počinitelj.

Ubijeni muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su prema nezvaničnim informacijama zadobili višestruke ubode, a navodno je neposredno pre pronalaska tela jedan mlađi muškarac viđen kako napušta kuću.

- Ubijeni su, obojica su mrtvi - jecala je ćerka ubijenog Pilija koju su komšije tešile.

Prema pisanju "Jutarnjeg", na mestu događaja zatečena je i supruga ubijenoga Plešeja, Gordanu, koja je takođe u potpunom šoku rekla kako je toga dana otišla na posao i kako su je nazvali oko 18 sati i rekli joj za tragediju.

Prema nezvaničnim informacijama, ranije toga dana, oko 11 sati, nekoliko nabildovanih mladića je navodno automobilom došlo u njihovu ulicu, te su pretili i trubili, navodno tražeći Plešejeva sina, ali nakon što je izbila prepirka, mladići su otišli.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Članovi porodice i komšije ubijenih, povod nenajavljenom posetu nervoznih mladića bile su ljubavne razmirice, odnosno, navodna veza između Plešejevog sina i supruge jednoga od mladića iz automobila.

Čitav sukob kulminirao je kada je devojka pre nekoliko dana iz vrtića odvela dete koje ima s bivšim dečkom. Detetov otac policiji je prijavio otmicu. Navodno je od tada i policija u potrazi za devojkom, njenom kćerkicom, ali i sinom pokojnog Plešeja, koji je takođe prijavljen zbog otmice.

Međutim, paralelno s policijskom istragom, detetov otac i bivši dečko devojke mlađeg Plešeja s prijateljima je krenuo pred kuću Plešejevih kako bi se obračunao s novim dečkom svoje bivše devojke. Međutim, nakon što su ih Plešejevi oterali, prema izjavama nekih od očevidaca, mladić se oko 17 sati vratio u Cugline, međutim, ovaj put je bio sam.

Zbog  izjava nekih svedoka koji tvrde da je taj mladić bio osoba koja je ušla u kuću neposredno pre ubistva,a zatim  sebrzo udaljila, policija sumnja da je upravo taj mladić ubio dvojicu muškaraca.

(Telegraf.rs  / Izvor: jutarnji.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen dvostruki ubica iz Zagreba

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016

ZAGREB - Zagrebačka policija uhapsila je muškarca za kojeg postoji sumnja da je u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerovatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca od 67 i 42 godine, javio je portal "Indeks"..."Jedna muška osoba je uhapšena povodom ovog krivičnog djela i u toku je kriminalistička...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.