DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD ČITLUKA Devojke automobilom sletele s ceste i udarile u kuću, poginula 20-godišnjakinja

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD ČITLUKA Devojke automobilom sletele s ceste i udarile u kuću, poginula 20-godišnjakinja

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas, pola sata nakon ponoći, dogodila u mestu Potpolje, opština Čitluk, poginula je 20-godišnja Ilijana Muselimović iz Bijakovića.

Ona je bila na mestu suvozača u vozilu “fijat punto”, kojim je upravljala 22-godišnja K. O. iz Bijakovića, koja je izgubila kontrolu nad vozilom, te skliznula s ceste.

- Nakon izlaska iz krivine došlo je do zanošenja, a zatim gubitka kontrole nad vozilom koje je potom udarilo u zid kuće sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << leve strane, gde se vozilo zaustavilo - kazala je za Faktor dežurna tužiteljka Tužilaštva HNK.

Ona je naglasila da će veštačenje utvrditi uzrok nesreće, ali da je sigurno da nije bilo kontakta sa drugim vozilom.

Devojka koja je upravljala vozilom je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, te nije životno ugrožena.

Dežurna tužiteljka je naložila i obdukciju tela koja će biti obavljena sutra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Auto udario u kuću, poginula djevojka

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2017

ČITLUK - Dvadesetogodišnja Ilijana Muselimović iz Bijakovića poginula je u noći između četvrtka i petka, kada je FIAT punto, u kojem je bila suvozač, u okolini Čitluka sletio s puta i udario u kuću...Tragedija se, kako su potvrdili policijski izvori, dogodila pola sata iza ponoći u čitlučkom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.