DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PRELJINI: Živo žensko novorođenče majka bacila u poljski WC!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI JEZIVOG ZLOČINA U PRELJINI: Živo žensko novorođenče majka bacila u poljski WC!

U poljskom WC u dvorištu kuće Željka Simičevića u Preljini kod Čačka juče oko podneva pronađeno je mrtvo žensko novorođenče.
Prema prvim informacijama, dete je bilo živo kad je bačeno u poljski toalet. Policija traga za majkom.

Bebu je pronašao rođeni brat vlasnika kuće Radomir Simičević kad je krenuo u toalet.

- On je pronašao tragove krvi kad je ušao u WC. Kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pogledao u klozetsku rupu, zatekao je stravičan prizor. Izbezumio se kad je ugledao dečje krvavo lice. Simičevići su odmah pozvali policiju, a brzo je stigla i Hitna pomoć - objašnjava za "Kurir" izvor iz istrage, dodajući da je beba bila umotana u ćebe i da nije davala znake života.

Danas obdukcija
BEBA SE UGUŠILA

Obdukcija će biti obavljena danas i pokazaće uzrok smrti, ali se pretpostavlja da se beba ugušila.

U pitanju je tek rođena beba, koju je majka bacila nakon porođaja. Vrpca još nije presečena. Dete je najverovatnije živo rođeno - rekao nam je izvor iz istrage.
   
Istraga zasad ne isključuje mogućnost da je beba rođena na drugom mestu i doneta u toalet Simičevića, ali je moguće i da je porođaj obavljen u neposrednoj blizini.

Radomirova supruga je potresena zbog strašnog otkrića.
- Kukala joj majka, što ovo učini. Svi smo potreseni, meni su lekari malopre dali injekciju za smirenje, ne znam da li ću ovo preživeti - kaže Radomirova žena, koja s mužem i dva sina živi u neposrednoj blizini.

Ona kroz suze dodaje da je policija ispitala sve članove porodice.
- Presešće nam ovaj Sveti Nikola, ne znam ko nam je ovo uradio - kukala je žena.

Željko Simičević još od smrti roditelja živi sam u porodičnoj kući. Komšije kažu da mu je veoma teško jer je celog života želeo da ima decu.

Željko veoma teško preživljava sve ovo. Čitav život je želeo da ima porodicu, svoju decu, ali mu se to, nažalost, nije ostvarilo. On je u potpunom šoku. Posle smrti oca i majke, od pre nekoliko godina živi sam i verujemo da će ga ovo potpuno dotući. Ne znamo ko je ovo uradio, ne znamo da u blizini ima trudnica u poodmakloj trudnoći - pričaju komšije.

PROČITAJTE JOŠ:
VELIKA LJUBAV!? Dirljivi statusi i tetovaža otkrivaju vezu Željka Mitrovića i nastradale Ivane!
TEŠKA NESREĆA: Poginuo muškarac,više povređenih na Ibarskoj magistrali
U Srbiji 82 saobraćajne nezgode, dve osobe stradale
   

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Policija traga za čedomorkom, bebi nije bilo pomoći

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2014

Porodica Simićević iz čačanskog naselja Preljina još je u šoku nakon što su u njihovom poljskom VC-u u subotu oko 13 časova pronašli mrtvo novorođenče. Radomir Simićević (60), koji je zatekao stravičan prizor - mrtvu bebu ženskog pola u septičkoj jami, kazao nam je da niko od ukućana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.