DANIMA MRTAV LEŽAO U STANU: U Beču pronađen mrtav Turčin (35), sumnja se da je ubijen!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIMA MRTAV LEŽAO U STANU: U Beču pronađen mrtav Turčin (35), sumnja se da je ubijen!

BEČ - Leš nepoznatog Turčina (35),  pronađen juče u jednom bečkom stanu. Telo pokojnika danima ležalo na podu sobe. Policija još uvek ne isključuje mogućnost da je čovek ubijen. Više detalja biće poznato posle obdukcije, piše javlja danas austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF).

Prema rečima policijskog portparola Patrika Majerhofera, telo muškarca je otkriveno juče oko 16.30 sati, u jednom stanu koji se nalazi u ulici Hajmerlegase (Haymerlegasse) u 16. bečkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << opštini Otakring.

Policajci koji su provalili u stan, posle prijeve komšija da se iz njega širi neprijatni miris, zatekli su mrtvog čoveka na podu dnevne sobe.

ORF piše da policija ne isključuje mogućnost umešanosti nekog drugog lica u smrt  muškarca, sobzirom u kom je stanju zatekla stan pokojnika.

V. K.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.