DANIJEL NA NOVOM ZADATKU: Ljuboja odveo Frajdeja u Emirate

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANIJEL NA NOVOM ZADATKU: Ljuboja odveo Frajdeja u Emirate

Nekoliko puta sam gledao golove Frajdeja, pa je odluka bez razmišljanja pala na njega. Frajdej je mlad i sjajan napadač, predstoji mu blistava karijera, rekao je ponosno Ljuboja

Danijel Ljuboja je najzaslužniji što je prvi strelac srpske Superlige pronašao nov klub. Nekada uspešni fudbaler, reprezentativac SCG, sad je ugledni menadžer, a pre dva dana obavio je i prvi veliki transfer u novoj ulozi. Nigerijac Patrik Frajdej zahvaljujući njemu prešao je iz lučanske Mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bogati klub Fudžeja iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Moj brat je fudbalski menadžer, pa sam tako i ja započeo ovaj posao. Bivši trener, Čeh Ivan Hašek, tražio mi je dobrog napadača. Nekoliko puta sam gledao golove Frajdeja, pa je odluka bez razmišljanja pala na njega. Frajdej je mlad i sjajan napadač, predstoji mu blistava karijera", ponosan je Ljuboja na svoj prvi veliki transfer u ulozi menadžera.

Danijel, inače, živi na relaciji Beograd-Pariz.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.