DANAS U KURIRU SKANDAL: Ukradeno čak 50 miliona evra na loto prevarama?!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS U KURIRU SKANDAL: Ukradeno čak 50 miliona evra na loto prevarama?!

Državna lutrija od 2005. koristi softver zagrebačke firme „Nirvana“, a otad je izvučeno 69 „sedmica“ čiji dobitnici nikad nisu objavljeni

ZA PRAVE GURMANE

KURIR KUVAR: Italijanski specijaliteti

Novi KUVAR – FINO, A JEFTINO, zbirka isprobanih recepta i saveta vrhunskih kulinara na kioscima je uz Kurir i ovog četvrtka

Pica i sicilijanski desert granita dočaraće vam ukuse Italije, a recepte za rižoto sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << polodovima mora i potaž od brokolija sa čitaocima Kuvara podelio je pevač Nenad Knežević Knez, inače vrsni kuvar. Sandra Calić, autor emisije Moja kuhinja predlaže sedmodevni meni sastavljen od neobičnih kombinacija ali odličnog ukusa, a za užinu ili doručak zgodni su bakini kolači - slani i slatki.

I ovom broju proverite da li ste možda baš vi osvojili 1.000 dinara za recept najukusnijeg jela ili saznajte kako da dobijete vrednu kuhinjsku vagu. Ne propustite Kuvar Fino, a jeftino - svakog četvrtka u Kuriru!



Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.