DANAS MALO TOPLIJE, ALI JOŠ UVEK OBLAČNO: Evo kakvo vreme nas očekuje sledeće nedelje

Izvor: Telegraf.rs, 23.Okt.2016, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS MALO TOPLIJE, ALI JOŠ UVEK OBLAČNO: Evo kakvo vreme nas očekuje sledeće nedelje

Danas će u Srbiji po kotlinama i u nižim predelima biti mestimično magla, tokom dana malo i umereno oblačno i toplije, dok će u Timočkoj Krajini biti oblačno i hladnije, sa najvišom temperaturom od 13 stepeni, pa sve do do 19 na jugoistoku Srbije.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni, a najniža temperatura od pet do 10 stepeni.

U Beogradu će danas biti malo i umereno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oblačno i toplije. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni, najniža temperatura oko osam, a najviša oko 18 stepeni.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, u Srbiji se u ponedeljak i utorak ujutru po kotlinama i u nižim predelima očekuje mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije, ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost.

U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladnije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PROLEĆNE TEMPERATURE Danas toplije, a evo gde će biti i do 19 STEPENI

Izvor: Blic, 23.Okt.2016

U Srbiji će po kotlinama i u nižim predelima biti mestimično magla, tokom dana malo i umereno oblačno i toplije, a u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, sa najvišom temperaturom od 13 stepeni u Timočkoj Krajini do 19 na jugoistoku Srbije...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.