DAJANA JAKSIC BLISTA Bicu voditeljka ali necu u Grand

Izvor: medio.rs, 28.Feb.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAJANA JAKSIC BLISTA Bicu voditeljka ali necu u Grand

Jakšićeva na proslavi petog rođendana sina Dušana istakla da je on porastao i da sada ima vremena da se posveti karijeri, u čemu je bivši muž podržava

Dajana Jakšić juče je organizovala proslavu petog rođendana sinu Dušanu, ali se na njoj nije pojavio njen uskoro bivši muž Žika Jakšić!

Iako prolazi kroz težak životni period, ona nije skidala osmeh s lica. Na naše pitanje zašto Žike nema na proslavi, rekla nam je da je odsutan zbog posla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
- Žika snima „Nikad nije kasno“. Malopre smo se čuli, poželeo nam je da se lepo provedemo. Naravno, srcem je s nama - rekla nam je Dajana i dodala da je na priču o njihovom razvodu stavila tačku.

- Na temu razvoda više ne pričamo ni on ni ja. Nas dvoje znamo šta je, da li je i kako je - kazala je Jakšićeva.

Tokom šestogodišnjeg braka sa Žikom Dajana se nije bavila karijerom, ali je sada rešila da se vrati poslu.

- Vraćam se voditeljstvu. Neću biti u „Grandu“. Dušan je sad veliki i mogu da se posvetim poslu - rekla je Dajana i naglasila da će je bivši muž podržati.

- Kao što ja podržavam njega, želim da bude srećan, uspešan i ostvaren, tako i on to želi meni - naglasila je Jakšićeva.

Evo šuške

POZNATI DOŠLI S KOVERTAMA

Na proslavu petog Dušanovog rođendana došle su i kuma Ilda Šaulić sa mužem, Sonja Vuksanović s ćerkom Viktorijom i Marinom Visković. One se slavljeniku poklonile novac.

- Ove godine poklon je u obliku koverte, tako da će pravi dar sam da izabere - rekla je supruga Sonja Vuksanović.

Žika juče bio sa starijim sinom

SA DUŠANOM SAM SLAVIO U ČETVRTAK

Žika kaže da je nakon razvoda od Dajane posvećen poslu i sinovima.

- Na rođendanu svog sina bio sam u četvrtak na datum kad se rodio, tako da nije bilo potrebe da danas idem u igraonicu - kaže Žika, koji je juče doveo starijeg sina na snimanje emisije „Nikad nije kasno“.

- Andrija je na masteru i došao je iz Nemačke da vidi šta tata radi. Pošto je on enolog, sutra ide u fabriku vina u Kruševcu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Dajana Jakšić posle razvoda: Vraćam se voditeljstvu, ali ne u Grandu (FOTO)

Izvor: Story, 28.Feb.2017

Dajana je na proslavi petog rođendana sina Dušana istakla da je on porastao i da sada ima vremena da se posveti karijeri, u čemu je bivši muž podržava.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.