DAČA ZABORAVIO NATAŠU: Ikodinović ne želi da ljubi žene sa silikonima

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČA ZABORAVIO NATAŠU: Ikodinović ne želi da ljubi žene sa silikonima

BEOGRAD - Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović izjavio je da ne planira da se ženi, pošto ima dva propala braka iza sebe.

Ikodinović iz prethodna dva braka ima dvoje dece, a trenutno je u vezi sa odbojkašicom Majom Ognjenović. On je istakao da su mu odbojne žene koje imaju silikone.

"Kao muškarac volim da vidim lepu ženu, ali ne razumem kako neko može da ljubi devojke sa silikonskim ustima. Šta se sad tu oseća?! Još kada vidim da pumpaju jagodice, pa to >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mi je tek hit", rekao je Ikodinović, čija je druga supruga Nataša Bekvalac imala nekoliko hiruških intervencija.

"Ženio sam se dva puta i to su izgleda moji limiti. Lepo mi je rekao ćale: Sine, ne pokušavaj više, vidiš da ti ne ide. Za sve što mi je rekao u životu bio je u pravu, kamo sreće da sam ga slušao. Brak je, kao i svaka institucija u ovoj državi, propao. Glupo je da kažem da se više neću ženiti, ali stvarno ne vidim svrhu. I te svadbe, oba puta sam imao opštenarodno veselje na kom se svi provedu osim mladenaca. Što žena može da upropasti muškarca, pa to niko ne može. Mada ukoliko je pametna može da ga i uzdigne", dodao je Ikodinović.

(Alo.rs)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.