DA SE STVARI VRATE NA LEGALNO: Ivanić zakazao vanrednu sednicu Predsedništva za četvrtak

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE STVARI VRATE NA LEGALNO: Ivanić zakazao vanrednu sednicu Predsedništva za četvrtak

Prethodno je deo Bošnjaka najavio podnošenje zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić zakazao je vanrednu sednicu Predsedništva BiH za četvrtak, 23. februar, kao poslednji pokušaj da se, nakon što je deo Bošnjaka najavio podnošenje zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije, stvari vrate u legalne institucije.

Ivanić je na konferenciji za novinare u Sarajevu rekao da je na Bakiru Izetbegoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Draganu Čoviću da odluče da li će doći na tu sednicu.

On je ocenio da će to biti jako važna sednica, te da se Predsedništvo BiH o pitanju revizije mora opredeliti i da će od toga zavisiti dugoročna politička stabilnosti i funkcionisanje institucija BiH.

Rekao je i da je zamolio da se posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske na temu revizije odloži do održavanja vanredne sednice Predsedništva BiH.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nazire li se kraj političkoj krizi u BiH

Izvor: RTS, 20.Feb.2017

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić zakazao je za četvrtak vanrednu sednicu Predsedništva, a protiv Bakira Izetbegovića, Sakiba Softića i onih koji najavljuju podnošenje revizije tužbe protiv Srbije biće podnete krivične prijave. Pokrene li Softić i zvanično reviziju tužbe,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.