DA PUKNEŠ OD TUGE: Nemaju za užinu, ali ovim trećacima nije to jedina muka...

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA PUKNEŠ OD TUGE: Nemaju za užinu, ali ovim trećacima nije to jedina muka...

Mnogima su roditelji mnogo odsutni kod kuće, mnogi su žrtve zlostavljanja vršnjaka, a pod konstantnim su stresom što se tiče ocena. Učiteljica im je dala šansu da anonimno podele svoje tajne

Kajl Švarc je učiteljica trećeg razreda u školi u Denveru u Koloradu. Ona je pronašla način da deci pruži šansu da ispričaju svoje tajne koje ih muče. 92 odsto učenika ove škole ima velikih finansijskih problema. Ali, ova učiteljica je shvatila da to što nemaju novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za ručak nije njihov največi problem.

Mnogima su roditelji mnogo odsutni kod kuće, mnogi su žrtve zlostavljanja vršnjaka, a pod konstantnim su stresom što se tiče ocena. Švarc im je dala šansu da anonimno podele svoje tajne. “Šta biste želeli da vaša učiteljica zna?”. Svi papirići su anonimni. Iznenadiće vas šta su pisali:

"Voleo bih da moja učiteljica zna da nemam drugare sa kojima bih mogao da se igram."

(foto: boredpanda.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.