DA NE BOLI GLAVA Kako najbrže organizovati događaj?

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA NE BOLI GLAVA Kako najbrže organizovati događaj?

Organizaciju nekog događaja često prati dugotrajno i stresno planiranje. Kako se nešto ne bi zaboravilo, kada se radi o najlepšim i najznačajnijim trenucima, nesvesno sami sebi stvaramo pritisak i samo pojačavamo stres.

Kako organizovati "bez da vas boli glava" privatne proslave i poslovne događaje, možete pogledati na sajtu Planer.rs.

Planiranje venčanja najčešće se započinje pretragom prostora održavanja venčanja, a zatim sledi meni ili švedski sto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sledeća obavezna stavka je biranje "slatkog dela venčanja", a to je torta, omiljeni bend, koji će da zabavi sve goste i ulepšati mladencima najsrećniji dan.

Ako ste kreativniji pozivnice osmislite sami ili odaberite neku od navedenih rešenja na sajtu Planer.rs.

Kako bi mlada bila najlepša na taj divan dan, sledi dugo isprobavanje "venčanica iz snova", kao i burme.

Kao i za planiranje venčanja, tako se i planiranje dečijeg rođendana najčešće započinje pretragom odgovarajućeg prostora, igraonice ili restorani u kojima će mališani tog dana uživati i igrati se.

Dečji rođendan je zabavniji kada ima nešto da se "gricne" tako da kada nađete prostor sledeći su ukusni zalogajčići. A kako bi rođendan bio slađi, torta sa omiljenim junakom iz crtaća ili bajki je nezaobilazna za mališane, ali i animatori koji će da ih zabavljaju.

Pored venčanja i dečjih rođendana Planer.rs planira i seminare.

Mesta u kojima se održavaju seminari su najčešće hoteli, odnosno konferencijske sale, a neretko restorani ili event centri.

Ozvučenje, projektor ili oprema za simultano prevođenje kao i kamere da biste sačuvali materijal za kasnije, promo materijal kao i prevoz i smeštaj za učesnike, je obavezno za seminar koji ćete organizovati.

Uz samo nekoliko klikova, uštedećete vreme, ali i novac, kao i višednevno obilaženje brojnih mesta u gradu i višečasovno telefoniranje, zato klikni na sajt Planer.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.