DA LI JE OVO MOGUĆE? Kad vidite šta su bliznakinje uradile čim su se rodile, shvatićete zašto su prave KRALJICE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO MOGUĆE? Kad vidite šta su bliznakinje uradile čim su se rodile, shvatićete zašto su prave KRALJICE! (VIDEO)

Reakcije oduševljenja nisu izostale

Bliznakinje Džena i Džilijenan iz Amerike rodile su se carskim rezom u maju 2014. godine kao mono-mono bliznakinje, zajedno su bile u jednoj posteljici, što se događa jednom na 10.000 trudnoća.

Ono po čemu su postale poznate čim su se rodile je to što su na svet došle držeći se za ruke!

Njihova fotografija napravljena odmah pošto su izašle iz majčinog stomaka se proširila internetom, a reakcije oduševljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu izostale ni kod koga.

I šest meseci nakon rođenja nisu odvajale ručice jedna od druge. Devojčice su ostale vrlo vezane, uvek se nekako guraju jedna uz drugu, kao da pokušavaju biti jedna drugoj blizu koliko god je to moguće.

Roditelji kažu kako se rasplaču ako ih neko pokuša razdvojiti na duže. Toliko su slične da ih jedino stariji brat baš uvek razlikuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.