DA LI IMAMO RAZLOGA ZA STRAH? Nećete verovati šta nas, za sada, čuva od razornog udara asteroida!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI IMAMO RAZLOGA ZA STRAH? Nećete verovati šta nas, za sada, čuva od razornog udara asteroida!

Činjenica da nijedan od udara asteroida nije detektovan unapred, samo pokazuje da to što nas nije pogodio asteroid veličine nekog grada je stvar čiste sreće. I ništa više, navode eksperti

Eksperti iz Nase došli u do dokaza da su asteroidi, u poslednjoj deceniji, udarali o planetu Zemlju 10 puta više nego što se to do sada mislilo.

Oni će uskoro predstaviti izveštaj u kome će biti pobrojane sve eksplozije i udari asteroida koji su prodrmali planetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
A sada ono najzanimljivije... Ili možda najstrašnije.

Eskperti su utvrdili da jedino što nas "čuva" od eventualnog udara asteroida ubice veličine jednog grada je...Čista sreća, i ništa više!

"Činjenica da nijedan od udara asteroida nije detektovan unapred, samo pokazuje da to što nas nije pogodio asteroid veličine nekog grada je stvar čiste sreće. I ništa više", navode nasini eksperti.

(Dailymail.co.uk)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.