Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA JE NE ZABORAVIMO" Najbliži saradnici Jelene Krsmanović posvetili joj film

Tuga kolega i prijatelja ubijene pevačice Granda Jelene Krsmanović ne prestaje. Njeni najbliži saradnici odlučili su da naprave film o njenom životu kako bi uspomene sačuvali od zaborava. Prvi deo filma govori o Jeleninoj karijeri i retrospektiva je svega onoga što je ona u svojoj pevačkoj karijeri uradila. Drugi deo filma je u planu i, kako je najavljeno, sadržaće snimke intervjua i emisija u kojima je gostovala, kao i mnogobrojne slike sa nastupa.

Pevačica Jelena Krsmanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nestala je 2. aprila, a njen suprug Zoran ju je poslednji put video „kada je krenula da trči na nasipu kod Crvenke”. Kasno te večeri je prijavio Jelenin nestanak, a njeno beživotno telo nađeno je sutradan pored nasipa. Utvrđeno je da je ubijena udarcima u glavu, verovatno bejzbol palicom ili štapom. Ubica još nije otkriven.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.