D. Nikolić: Prikupili 10 miliona, sve potrošeno na projekte

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D. Nikolić: Prikupili 10 miliona, sve potrošeno na projekte

Fondacija Dragica Nikolić u protekle tri godine prikupila je deset miliona evra i sav novac potrošila na projekte, izjavila je danas predsednica Upravnog odbora te fondacije Dragica Nikolić.

Nikolić, koja je danas prisustvovala početku izvođenja radova na izgradnji dečjih igrališta u sklopu projekta "Kreativni Veliki park u Kragujevcu", rekla je da su istovremeno administrativni troškovi bili minimalni.

Fondacija "Dragica Nikolić" u Kragujevcu je donirala sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za izgradnju tri igrališta za juniore, seniore i parkur, kompletno opremljena sportskim rekvizitima i zabavnim sadržajem.

Parkovi će biti izgrađeni na 2.800 kvadrata.

Dragica Nikolić je novinarima rekla da se fondaciji svakodnevno javljaju građani koji žele da pomognu, mnoge firme i pojedinci.

Ona je navela i da su projekti fondacije uvek urađeni vrlo kvalitetno i po evropskim standardima.

"Treba da radimo onako kako Evropa zahteva ukoliko želimo da uđemo u Evropu", navela je Dragica Nikolić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.