Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Danas je važan i uspješan dan

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednik Vlade RS je prilikom glasanja na referendumu o Danu Republike izjavila da je iskoristila svoje pravo ali i obavezu prema RS.

"Mislim da je danas uspješan dan i želim da sve prođe u najboljem redu i demokratskoj atmosferi. Zadovoljna sam činjenicom da smo uspjeli da organizujemo ovaj referendum i pokažemo sposnobnost RS čak i kad smo bili suočeni s brojnim opstrukcijama", rekla je ona.

Dodala je da su ljudi prepoznali potrebu i važnost ovog dana i izrazila zahvalnost svima koji su se odazvali.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLASALA ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Ovo je uspešan dan za Republiku Srpsku

Izvor: Kurir, 25.Sep.2016

..."Iskoristila sam svoje pravo i obavezu prema Republici Srpskoj Mislim da je danas uspešan dan Nadam se i želim da sve protekne u najboljem redu i demokratskoj atmosferi, kako to zaslužuje referendum i praznovanje ove vrste", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci pošto je glasala na referendumu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.