Čuo je buku sa tavana, otvorio je vratanca očekujući pacova, kad ono...

Izvor: B92, 28.Jul.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuo je buku sa tavana, otvorio je vratanca očekujući pacova, kad ono...

Dejvis Valman čuo je buku na svom tavanu, a onda i u svojoj kancelariji. Pronašao je ženu koja mu je rekla da joj je “Džimi dozvolio da živi tu”. Pozvao je policiju, ali je žena pre toga pobegla.

Nije neobično da ljudi na svojim tavanima pronalaze pacove, veverice ili šišmiše, ali nije baš uobičajeno da nalaze druge ljude.

“Počeo sam da kucam. Otvorila su se vratanca i video sam tamnokosu ženu. Pitao sam je ko je i šta radi u mojoj kući. Odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je da je to njena kuća i da u njoj živi već tri dana. Rekla je i da joj je Džimi rekao da tu može živeti”, ispričao je i dodao da je odmah pozvao policiju.

Dok je policija stigla žena je nestala, ali nije ništa ukrala. Nejasno je da li je ona zaista u kući živela tri dana, ali policija je svakako pokrenula istragu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.