Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo u Premijer ligi, Lester Siti je šampion dva kola prije kraja sezone

Remijem Čelsija i Totenhema (2:2) su najviše profitirali igrači Lestera koji su i matematički obezbijedili titulu.

San je postao java! Lester je šampion Premijer lige! Ono što „lisice“ nisu uspjele u nedjelju na „Old Trafordu“ jeste Čelsi na „Stamford Bridžu“. Transparentom „Uradite to za Ranijerija“ su „plavci“ imali dodatni motiv i u meču prepunom faulova i jakih duela odigrali nerješeno sa Totenhemom (2:2).

Djelovalo je da će Maurisio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Poketino i „pijevci“ imati priliku da produže borbu za titulu jer su sve do 58. minuta imali velikih 2:0 golovima Kejna i Sona. Ali, prvo se Kejhil odlično snašao poslije kornera da bi u 83. minutu prelijepim udarcem Azar postavio konačan rezultat i obradovao cijeli stadion.

Dakle, u Lesteru će sigurno večeras biti veliko slavlje, a Ranijeri, Vardi, Marez, Drinkvoter, Okazaki, Morgan i ostatak ekipe su dokazali da titula može da se osvoji i pored toga što nemaju ni izbliza finansijska sredstva kao više od pola Premijer lige.

Svi mogu samo da im se poklone, da skinu kapu i da kažu čestitamo.

A širom Engleske, oni koji su se kladili da će Lester osvojiti ligu, trljaju ruke, jer kvota na taj, na početku lige skoro nevjerovatan događaj, bila je 5000.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.