Crnadak u Briselu: Sastanak Sjevernoatlanskog vijeća

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnadak u Briselu: Sastanak Sjevernoatlanskog vijeća

SARAJEVO - Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvovat će sutra na sastanku Sjevernoatlantskog vijeća (NAC) na nivou ministara vanjskih poslova s predstavnicima operativnih partnera u misiji „Odlučna podrška“ (Resolute Support Mission - RSM) koji će biti održan u NATO štabu u Briselu.

Na sastanku će biti razgovarano o sigurnosnoj situaciji u Afganistanu, daljnjoj podršci afganistanskim odbrambenim i sigurnosnim snagama, te nastavku misije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << „Odlučna podrška“ i saradnji NATO-a i Afganistana.

Ministar Crnadak će na sastanku učestvovati na poziv generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga, saopšteno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Crnadak: BiH spremna da doprinosi bezbjednosti i miru u Avganistanu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2015, 18:23

SARAJEVO- Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izrazio je spremnost BiH da nastavi da doprinosi stabilizaciji i bezbjednosti Avganistana i da učešćem u misiji "Odlučna podrška" osigurava obuku, savjete i drugu pomoć avganistanskim bezbjednosnim snagama i institucijama...Crnadak je učestvovao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.