Čović otvorio novoizgrađene etaže UKC Sarajevo

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović otvorio novoizgrađene etaže UKC Sarajevo

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović danas je u Sarajevu svečano otvorio novoizgrađene etaže centralnog medicinskog bloka Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, saopšteno je iz Predsjedništva.

Čović je potom obišao etaže 14 i 15, u kojima će biti smještene Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju i Klinika za bolesti uva, grla i nosa.

Izgradnja novih etaža predstavlja jedan od najznačajnijih projekata Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, a rađene su u skladu sa najvišim svjetskim standardima, uz potpuno novu opremu, na nivou evropskih i svjetskih klinika, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Univerzitetski klinički centar Sarajevo dobio najmoderniju ORL i maksilofacijalnu kliniku

Izvor: SandzakPress.net, 31.Avg.2015

Sarajevo – Klinika za bolesti uha, grla i nosa, te Klinika za maksilofacijalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo od sada su smještene na 14. i 15. etaži Centralnog medicinskog bloka UKCS-a. Riječ je o moderno uređenim objektima u kojima će se pacijentima pružiti vrhunska njega. Prvi...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.