Čović: SBB i SDA će tražiti promjenu Savjeta ministara

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: SBB i SDA će tražiti promjenu Savjeta ministara

SARAJEVO - Komentarišući današnji razgovor predsjednika SDA i SBB-a, predsjednik HDZ BiH Dragan Čović je za TV1 izjavio kako je uvjeren da će razgovori koje vode Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić dati puni rezultat “koji ćemo svi osjetiti već u novembru mjesecu ove godine“.

„Mada sam  ja ponekad ranije znao  promašiti u procjeni, to  je zadnji rok da mi imamo jednu snažnu parlamentarnu većinu na svim nivoima vlasti pa time i u entitetskoj“, kaže Čović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
U ovom trenutku nikakve preinake se neće desiti kada je u pitanju Savjet ministara BIH, tvrdi Čović i dodaje da će se to vezivati sa dogovarima na nivou entiteta.

„ Ovaj razgovor SBB, SDA i HDZ, ali primarno SDA i SBB, će usloviti vjerovatno i neke korekcije na nivou Savjeta ministara BiH. Mislim da se to neće odraziti na bilo koji način na funkcioniranje Savjeta ministara, ali evo prepustite još jedno 7-8 dana da oko toga malo nježnije razgovaramo kako bi izbjegli bilo kakav nesporazum, pa da na kraju svi budemo zadovoljni“, rekao je Čović za TV1.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.