Članovi moto-kluba iz St. Galena pomogli porodici Vuković

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi moto-kluba iz St. Galena pomogli porodici Vuković

Članovi Moto-kluba Orlovi iz St. Galena su nedavno učestvovali na Motorijadi prijateljskog kluba iz Prnjavora (MK Prnjavor 07). Boravak u Republici Srpskoj iskoristili su i da uruče humanitarnu pomoć porodici Vuković (majka Miladinka i troje maloletne dece). Na račun jedne firme uplatili su 3.100 konvertibilnih maraka (1.550 evra) za građevinski materijal neophodan za radove na kući. Vukovići su ostali bez hranitelja, oca Siniše, i bukvalno bez ikakvih primanja žive u nedovršenoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koju je pokojni Siniša počeo da gradi. Deo novčane pomoći i odeću Orlovi su direktno uručili porodici.

Inače, ove godine je oboren rekord što se tiče posete na Motorijadi. Bilo je više od 170 klubova iz cele bivše Jugoslavije i dijaspore, a pomoć za Vukoviće prikupljana je i u kampu.

- Ideja da sakupimo novčanu pomoć u Švajcarskoj bila je moja - kaže Stanislav Aksić, potpredsednik Moto-kluba Orlovi iz St. Galena.

On navodi da su priznanicu sa uplatom za građevinski materijal svi zajedno uručili porodici Vuković.

- A novac koji smo sakupili u kampu, nekih 300 evra, to smo dali majci i deci u ruke da imaju za trošak. Moja supruga Lepa je prikupila garderobu, slatkiše i igračke i to je takođe predala njima u ruke. Deca su uveče došla kod nas u kamp, gde smo se družili i vodili ih na večeru i sladoled - dodaje Aksić, koji je rodom s Kosova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.