Čitav niz bilateralnih susreta Vučića i svetskih zvaničnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitav niz bilateralnih susreta Vučića i svetskih zvaničnika

Veliki broj susreta

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održaće danas čitav niz bilateralnih sastanaka sa predstavnicima mnogobrojnih država i organizacija koji će u Beogradu prisustvovati njegovoj inauguraciji. Bilateralne susrete Vučić započeće u 9 sati razgovorima sa potpredsednikom RF Dmitrijem Rogozinom.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Pola sata kasnije u vili "Mir" razgovaraće sa potpredsednikom Stalnog komiteta Svekineksog narodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kongresa NR Kine Ði Bingsjuenom. Potom, u 10 i 11 sati, Vučić će razgovarati sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom i premijerom Gabona Emanuelom Isoze Ngondeom.

Slede susreti sa Mihailom Džanelidzeom, ministrom spoljnih poslova Gruzije (11.30), Vladimirom Koltovičem, ministrom za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Republike Belorusije (12).

Foto: Profimedia

U 12.30 sati Vučić će razgovarati sa Endru Leslijem, parlamentarnim sekretarom Kanade za odnose sa SAD, a pola sata kasnije primiće i Rauhija Fatuha, savetnika predsednika Države Palestine za međunarodna pitanja, navodi Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Za 13.30 sati predviđen je susret sa Rouz Gotemiler, zamenicom generalnog sekretara NATO, a za 14 sati sa Robertom Pinoti, ministrkom odbrane Italije.

U 14.30 sati Vučić će primiti Kolindu Grabar Kitarović, predsednicu Hrvatske, a u 15 članove Predsedništva BiH.

U 15.30 sati Vučić he se sastati sa Johanesom Hanom, komesar za proširenje i susedsku politiku EU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.