Čitajte u Vestima: Živite vi sa 300 evra

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte u "Vestima": Živite vi sa 300 evra

Predsednik Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je da su radnici kragujevačkog Fijata izmanipulisani, kao i da "iza štrajka postoji ozbiljna, loša namera". Ona je ovo izjavila za državnu televiziju pošto su radnici obe smene Fijata u ponedeljak referendumskim izjašnjavanjem odbili da prekinu sa štrajkom i radikalizuju svoju borbu za povećanje plata. Brnabićeva je ocenila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da štrajk ima "političku pozadinu".

"Mislim da postoji politički interes iza ovoga i da su radnici izmanipulisani", kazala je Brnabićeva i podsetila da je štrajk počeo samo dan pošto je izložila svoj ekspoze u Skupštini Srbije.

"Zašto bi neko počeo štrajk kada vi nemate ni tehničku Vladu?", upitala je premijerka.

Ona je takođe kazala da postoji i ozbiljan problem u komunikaciji sa sindikalnim vođama Fijata.

- Imali smo stalnu komunikaciju, mogli su da dolaze kad god su pozvali, a onda smo imali jedno saopštenje u kome štrajkački odbor navodi da Vlada komunicira preko medija. To su meni neverovatne stvari, ja ne znam kome ide ta poruka - naglasila je Brnabićeva.

Štrajkači nisu ostali nemi na premijerkinu izjavu, pa su izjavili da štrajk nema nikakvu političku pozadinu. A šta su oni još poručili predstavnicima Vlade i Ani Brnabić, možete pročitati u sutrašnjem izdanju "Vesti".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.