Čikago: Pucao u direktora,pa u sebe

Izvor: B92, 31.Jul.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čikago: Pucao u direktora,pa u sebe

Čikago -- Radnik jedne tehnološke kompanije pucao je danas u svog izvršnog direktora u prostorijama firme, a zatim je izvršio samoubistvo, saopštila je čikaška policija.

Policijski inspektor Džeri Mekarti rekao je da je radnik, inače nezadovoljan zbog prebacivanja na niže radno mesto, najpre razgovarao sa direktorom u kancelariji na 17. spratu poslovne zgrade u Čikagu, a zatim izvukao pištolj koji je direktor pokušao da mu uzme.

Direktor (54) je pogođen sa dva hica, nakon čega je radnik izvršio samoubistvo, rekao je Mekarti i dodao da je direktor u ozbiljnom stanju prevezen u bolnicu, preneo je AP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čikago: Radnik pucao u direktora, pa se ubio

Izvor: Blic, 31.Jul.2014

Radnik jedne tehnološke kompanije pucao je danas u svog izvršnog direktora u prostorijama firme, a zatim je izvršio samoubistvo, saopštila je čikaška policija. Policija na mestu zločina..Policijski inspektor Džeri Mekarti rekao je da je radnik, inače nezadovoljan zbog prebacivanja na niže radno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.