Cigarete jeftinije i do 30 dinara

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cigarete jeftinije i do 30 dinara

BEOGRAD - Cene pojedinih cigareta snižene su između 20 i 30 dinara u prethodnih nekoliko dana, a prvi su cene korigovali „Britiš ameriken tobako“ i „Filip Moris“.

Direktor Centra za zaštitu potrošača Forum iz Niša Jovan Jovanović izjavio je za portal mondo.rs da je ovo sniženje iznenadilo mnoge jer su svi očekivali da će cene cigareta u Srbiji biti samo više zato što su među najnižima u regionu. Ipak, on ističe da je razlog sniženja i slaba prodaja, a u prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tome iznosi tvrdnju da su snižene samo cigarete „srednjeg ranga“, odnosno one koje pušači u Srbiji najčešće kupuju.

- Politika je bila da cigarete stalno treba da poskupljuju, a nikako da budu jeftinije. I zbog toga ovo sniženje sasvim očigledno ukazuje da je prodaja pala - kazao je on.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.