Ćerka zlatara koga je ubila mlada ljubavnica: Bila je opsednuta mojim ocem

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka zlatara koga je ubila mlada ljubavnica: Bila je opsednuta mojim ocem

Prošlonedeljno brutalno ubistvo britanskog zlatara Endrjua Endija Buša i hapšenje njegove devojke na 2.000 kilometara od mesta zločina, potreslo je špansko letovalište, dok mnogo detalja i dalje ostaje misterija.

Samo zaljubljenost ili bolesna opsesivnost. Maika i Endrju iz sretnih dana

Sada su prvi put progovorile Bušova ćerka Eli (19) i njegova sestra Rejčel (42), koje govore o burnom Bušovom odnosu sa slovačkom manekenkom Majkom Kukučovom. Eli kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Kukučova bila opsednuta njenim ocem i da je bila u stanju da ga prati da bi se uverila da je ne vara.

Eli priča: “Tata i ja smo jednom prilikom kupili iste patike i Maiki se to uopšte nije dopalo. Htela je da uvek ona bude u centru pažnje.” Rejčel, pak, govori o tome da je Maiki bila ljubomorna čak i na njegovu rođenu ćerku.

Ljubomora i paranoja su je toliko mučile, da je i u Eli počela da vidi pretnju. Endrjuova sestra Rejčel kaže da su stvari otišle toliko daleko da je Endi morao da zatraži od Maike, koja je radila u jednoj od njegovih zlatara, da pronađe drugi posao.

Eli i Rejčel otkrivaju da je Maiki imala "naglu narav", da je često besnela i bacala stvari oko sebe, vrišteći i urličući. Pred kraj odmora uništila je Endijev laptop.

Ona je Endrjuu napravila klasičnu “sačekušu” u španskoj vili, ispraznila sačmaru, a onda sela u njegov “hamer” i pobegla u Slovačku, gde se predala policiji.

Endrju je sa Kukučovom raskinuo u oktobru 2013. godine, i uskoro počeo da se zabavlja sa Marijom Korotajevom (koja puni 21 godinu), studentkinjom koju je upoznao u Bristolu.

Ironija je da su čak policija i lekari hitne pomoći s mukom prošli sistem obezbeđenja koji je Endrju napravio oko sebe. Majkino izručivanje Španiji se očekuje vrlo brzo, i tek će onda na videlo izaći potpuna istina o ubistvu.

Rejčel je policiji ispričala da ju je Marija tog 5. aprila nazvala oko tri sata ujutru, i da joj odmah bilo čudno da je zove tako kasno. Ova joj je rekla da je Majka u vili, i da joj je Endrju rekao da ga sačeka u automobilu, dok on porazgovara sa Maikom.

“Čula sam prepirku i lupanje, ali nisam čula Endijev glas”. Rejčel i Eli odbacuju Maikine tvrdnje da je u drugom stanju, i da je došla u vilu da sa njim porazgovara o izdržavanju deteta.

U septembru 2013. godine Kukucova je odglumila pljačku kuće u Gventu u kojoj je živela sa Endijem. Kada se vratio kući, pronašao je Maiku sa licicama na rukama i jastukom preko glave. Porodični prijatelj objašnjava da je do ove “predstave” došlo pošto su se posvađali oko službenog putovanja na koje je Endi trebalo da ide.

Pročitajte još Manekenka ubila bivšeg dečka milionera sačmarom iz zasede Predala se manekenka koja je ubila milijardera

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ćerka zlatara koga je ubila bivša ljubavnica: Bila je opsednuta mojim ocem

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Prošlonedeljno brutalno ubistvo britanskog zlatara Endrjua Endija Buša i hapšenje njegove bivše devojke na 2.000 kilometara od mesta zločina, potreslo je špansko letovalište, dok mnogo detalja i dalje ostaje misterija. ..Sada su prvi put progovorile Bušova ćerka Eli (19) i njegova sestra Rejčel...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.