Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi u nesvesnom stanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston pronađena u kadi u nesvesnom stanju

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston preminule soul dive, pronađena je jutros u nesvesnom stanju u kadi.

Bobi Kristinu su u njenoj kući u Džordžiji, pronašli njen suprug Nik Gordon i jedan prijatelj  koji su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć.

"Mlada devojka nije disala kada su je pronašli suprug Nik Gordon i prijatelj jutros oko 10 sati", rekla je predstavnica policije Lisa Holand i dodala da su njih dvojica  preuzeli mere oživljavanja dok nije stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pomoć.

"Policija se prva pojavila na mestu događaja pa smo mi nastavili sa merama oživljavanja dok nije stigla hitna pomoć", dodala je Holandova.

Braunova je potom prebačena u bolnicu gde se osvestila i sada je njeno stanje stabilno.

Još uvek nije poznat uzrok ove nesreće a istraga je u toku.

Podsetimo, 11. februara pre skoro tri godine, majka nesrećne devojke i poznata pevačica Vitni Hjuston pronađena je mrtva u kadi u jednom hotelu, a istraga je pokazala da je uzrok smrti bilo kobni miks lekova i droge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.