Čekanje na Batrovcima tri sata

Izvor: RTS, 25.Jul.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanje na Batrovcima tri sata

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje za putnička motorna vozila je oko tri sata, a na Horgošu i Šidu oko dva sata, saopštio je Biro Ministarstva unutrašnjih poslova za saradnju sa medijima.

Na graničnim prelazima Jabuka i Gostun na ulazu u zemlju čeka se oko pola sata, a na Kelebiji oko sat i po vremena, saopštio je MUP.

Na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje za putnička motorna vozila je oko 30 minuta.

Na drugim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje nema većih zadržavanja, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na ulaz u zemlju čeka se i do tri sata

Izvor: Večernje novosti, 25.Jul.2014

BEOGRAD - Zbog gužve na graničnim prelazima vozači motornih vozila koji u zemlju ulaze iz pravca Hrvatske, Mađarske i Crne Gore u proseku će morati da sačekaju od 30 minuta do tri sata. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, na ulazu u zemlju, na graničnom prelazu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.