Cecin sin dobia dosije u policiji?

Izvor: Press, 24.Apr.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecin sin dobia dosije u policiji?

Veljko se tereti da je u utorak pretukao Mihajla Jovanovića ispred svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana. Ražnatoviću će ova prijava otvoriti krivični dosije.
Odluku o podizanju krivične prijave doneo je tužilac posle saslušanja u PS Savski venac.
Veljkov advokat Miša Petrovski tvrdi za "Blic" da nema elemenata za prijavu jer Veljko nikoga nije udario. Samo je branio sebe i devojku Mašu Terzić.
"Veljko je sa Mašom stajao na ilici kada su prošla dvojica mladića >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i nepristojno im dobacila. Par minuta kasnije su se vratili, ali u društvu. Bilo je njih sedmorica - osmorica i dve devojke- Stajali su na stanici i nastavili sa pogrdnim dobacivanjem. Veljko i Maša su i dalje stajali ispred vrata, a onda su iz grupe ka njima poletele kamenice. Jedna je Veljka pogodila u ruku, a druga je pala Maši pored nogu. Tada im je Vlejko prišao, pitao ih je : "Momci, o čemu se radi?" I jedan mladić ga je s leđa povukao za duksericu. Pogurali su se, a onda su dvojica mladića iz obezbeđenja prkinga njegove vile dotrčala i izvukla Veljka iz gomile. Ostali su se onda razbežali", kaže Petrovski.
On tvrdi i da je Veljko juče u policiji dao izjavu kao građanin, kao i da je sa njim bila tetka Lidija.  Veljko je saslušavan od 11 do 13 časova, a iz policije je, na sopstveni zahtev, izašao na sporedni ulaz, kako bi izbegao novinare. Na saslušanju s njim, bila su i dvojica radnika obezbeđenja, koja su potvrdila Veljkovu priču.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.