ČA: Preminula tokom operacije noge

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČA: Preminula tokom operacije noge

Čačak -- Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović potvrdio je danas da je tridesetšestogodišnja žena umrla tokom operacije nožnog zgloba u toj ustanovi.

Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović potvrdio je danas agenciji Beta da je tridesetšestogodišnja žena M.M. iz sela Ljubić kod Čačka umrla tokom operacije nožnog zgloba u toj zdravstvenoj ustanovi.

"Tokom ortopedskog zahvata, odnosno operacije nožnog zgloba, došlo je do intraoperativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komplikacija i to se, nažalost, završilo smrtnim ishodom", rekao je portparol bolnice agenciji Beta.

On je dodao da će biti sprovedene sve radnje koje su predviđene u takvim slučajevima i kojima će se tačno utvrditi uzrok smrti.

Suprug M.M. je rekao novinarima da je njegova supruga pala i slomila nogu, nakon čega je odmah hospitalizovana, urađene su sve neophodne analize koje su imale dobre rezultate i da je ona preminula tokom operacije.

"Smrt moje supruge je tragedija i za mene i za naše dvoje dece koja su predškolskog uzrasta i ja ne mogu da verujem da se to dogodilo. Ona je uvek bila zdrava žena, nikakvih zdravstvenih problema ranije nije imala", rekao je suprug.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena preminula tokom operacije nožnog zgloba u Čačku

Izvor: Blic, 24.Apr.2014

Čačak - Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović potvrdio je danas agenciji Beta da je tridesetšestogodišnja žena M.M. iz sela Ljubić kod Čačka umrla tokom operacije nožnog zgloba u toj zdravstvenoj ustanovi...- Tokom ortopedskog zahvata, odnosno operacije nožnog zgloba, došlo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.