ČUO SAM UŽASNO JAK TRESAK I IZAŠAO NA TERASU: Stanar Belvila priča o UŽASU koji je video! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUO SAM UŽASNO JAK TRESAK I IZAŠAO NA TERASU: Stanar Belvila priča o UŽASU koji je video! (FOTO) (VIDEO)

Stravičan prizor zapanjio je sve prolaznike i vozače koji su večeras prošli Ulicom Jurija Gagarina. Dva motora i leš, za sada nepoznate ženske osobe, dok policija obavlja uviđaj.

Policija je iz Ulice Jurija Gagarina u smeru ka Delta sitiju saobraćaj preusmeravala u Ulicu Đorđa Stanojevića. Prema rečima očevica, koji stanuje u obližnjem "Belvilu", nesreća se desila u trenutku kada je već pao mrak, ali svetla još nisu bila upaljena.

- Čuo sam tresak! Izađem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na terasu i vidim. U tom trenutku je već jedan čovek stajao pored tela. Hitna pomoć je stigla bukvalno za pet minuta i odvezli su vozača motora, dok tu osobu nije bilo spasa - priča ovaj Beograđanin.

Foto: Telegraf

Prema njegovim rečima, drugi motocikl od početka cele nesreće stoji parkiran pored motora koji je vozio vozač koji je zudario pešaka. Te je, prema njegovim rečima, moguće da je u pitanju drugar povređenog motoriste.

- Nisam imao utisak, koliko sam mogao da čujem, da je divljao, da je vozio prebrzo, možda u drugoj, trećoj brzini. Ali, baš zbog tog mraka, nije dobro video i eto, ovo će da ga "obeleži" - kaže stanar iz obližnje zgrade.

- Pešak je očigledno pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza - dodaje on, a na pitanje da li je ipak bio u pitanju biciklista, kaže da on bicikl nije video.

Foto: Telegraf

Nedaleko odatle je i pešački prelaz, kao i stranica gradskog prevoza.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač motora je prevezen u Urgentni centar i trenutno je na odeljenju reanimacije. Kako smo saznali na licu mesta, neki izvori pominju da je pregažena žrtva vozila bicikl u trenutku nesreće.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.