CUDO-ZIVOTA-Beba-pokazala-uzdignut-palac-na-ultrazvuku

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2014, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CUDO-ZIVOTA-Beba-pokazala-uzdignut-palac-na-ultrazvuku

Jedna buduća majka koja je otišla na kontrolu u 18. nedelji trudnoće, nije mogla da veruje svojim očima kada je ugledala bebu na ultrazvuku. Dečak je držao uzdignut palac, kao da poručuje mami da je sve u redu i da ne mora da brine.

Slika je obišla internet, nakon što ju je na sajtu "Redit" objavio oduševljeni budući otac.

"Ovo dete je tako kul, a još se nije ni rodilo", napisao je jedan korisnik interneta, dok su ostali komenatarisali da će dečak sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << biti političar ili rok zvezda.

Oni koji su videli sliku sa ultrazvuka takođe su primetili da razigrana beba nije sama. Majka je potvrdila da čeka blizance.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO ŽIVOTA Beba pokazala uzdignut palac na ultrazvuku

Izvor: Cafe.ba, 01.Sep.2014

Jedna buduća majka koja je otišla na kontrolu u 18. nedelji trudnoće, nije mogla da vjeruje svojim očima kada je ugledala bebu na ultrazvuku...Dječak je držao uzdignut palac, kao da poručuje mami da je sve u redu i da ne mora da brine...Slika je obišla internet, nakon što ju je na sajtu "Redit"...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.