ČUDO: Iako je bila klinički mrtva, rodila je zdravu bebu!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Dec.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO: Iako je bila klinički mrtva, rodila je zdravu bebu!

36-godišnja Italijanka je bila u 36 nedelji trudnoće kada je dovezena u bolnicu zbog izliva krvi na mozak. Lekari nisu uspeli da joj spasu život, ali su je narednih devet nedelja održavali u životu kako bi njena beba došla na svet

Trudnicu iz Italije, kojoj su u oktobru dijagnostifikovali kliničku smrt, lekari su uspešno porodili carskim rezom, i na svet doneli zdravog dečaka.

36-godišnja Italijanka je bila u 36 nedelji trudnoće kada je dovezena u bolnicu zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izliva krvi na mozak. Nažalost, doktori nisu uspeli da joj spasu život, ali su je veštačkim putem održavali u životu devet nedelja kako bi njena beba došla na svet.

Lekari su carskim rezom na svet doneli dečaka koji je zdrav i ima 1,8 kilograma. Porodica je odlučila da donira organe žene.

Ovaj medicinski slučaj nije jedini na svetu. Prvi slučaj dogodio se 1993. godine u Americi, kada je na svet došao dečak rođen nakon što je njegova majka provela 100 dana u kliničkoj smrti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

ČUDO: Žena je bila klinička mrtva 9 nedelja, a onda je rodila zdravo dete!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

36-godišnja Italijanka je bila u 36 nedelji trudnoće kada je dovezena u bolnicu zbog izliva krvi na mozak. Lekari nisu uspeli da joj spasu život, ali su je narednih devet nedelja održavali u životu kako bi njena beba došla na svet..Trudnicu iz Italije, kojoj su u oktobru dijagnostifikovali kliničku...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.