ČUDNA ILUZIJA: Pogledajte crtež i pronađite sve vukove na njoj!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDNA ILUZIJA: Pogledajte crtež i pronađite sve vukove na njoj!

Autor ove fotografije nas je ostavio bez tačnog odgovora, a mnogi ne mogu da vide više od dva...

Rešite zagonetku i proverite svoje sposobnosti opažanja. Pogledajte pažljivo i pokušajte da pronađete što više vukova skrivenih na ovoj slici.

Autor fotografije nije dao odgovor na ovo pitanje i svima je ostavio na volji da pronađu sve svoje vukove. Sudeći po komentarima na forumima mnogi su videli devet vukova, ali ima onih koji nisu mogli da pronađu više >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od dva, odnosno dva koja su inače jedina uočljiva. Neki su videli samo četiri, dok je bilo i onih koji su videli neverovatnih 13 vukova na slici. Sve je stvar mašte, krativnosti i sposobnosti opažanja.

Mi ćemo vam pomoći i otkriti vam još jednog vuka na crtežu, a na vama je da pronađete tih još 12, ako ih i ima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ČUDNA ILUZIJA: Pogledajte crtež i pronađite sve vukove na njemu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2014

Autor ove fotografije nas je ostavio bez tačnog odgovora, a mnogi ne mogu da vide više od dva....Rešite zagonetku i proverite svoje sposobnosti opažanja. Pogledajte pažljivo i pokušajte da pronađete što više vukova skrivenih na ovoj slici...Autor fotografije nije dao odgovor na ovo pitanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.