CNN NAM PRIPOJIO CRNU GORU!

Izvor: NaDlanu.com, 18.Dec.2014, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN NAM PRIPOJIO CRNU GORU!

Jedna od najvećih medijskih kuća na svetu je rešila da promeni kartu Srbije

Mapa Balkanskog poluostrva sa Saveznom Republikom Jugoslavijom obojenem crvenom uočljivom bojom, pojavila se iza novinarke dok je pričala o novoj vezi Kine i Evrope

Američka televizija CNN je izveštavala o Beogradskom samitu Kine i zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope, kada se dogodio još jedan u nizu njihovih propusta. Oni su poznati svetskoj javnosti po ovakvim greškama, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nedopustivo s obzirom da se radi o međunarodnom informativnom kanalu.

Na interentu se pojavila fotografija snimka vesti, na kojoj novinarka govori o skupu u Srbiji dok je iza nje mapa naše zemlje. Ono što je čudno i što je pokrenulo diskusiju na internetu i društvenim mrežama je to što je na karti, Crna Gora pripojena Srbiji.

Karta Balkanskog poluostrva sa Saveznom Republikom Jugoslavijom obojenem crvenom uočljivom bojom, pojavila se iza nje dok je pričala o novoj vezi Kine i Evrope.

Da li je fotomontaža ili ne, ostaje nerešeno, ali svakako, ovo ne bi bio prvi put da CNN načini veliku grešku tokom svog informativnog programa.

Nadlanu / izvor: telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.