Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIK BiH: Stolac i dalje "na čekanju", bez odluke o poništenju izbora

U zgradi Centralne izborne komisije BiH (CIK) završena je hitna sjednica CIK. Ni danas na dnevni red nije uvrštena odluka o poništenju izbora u Stocu.

Predlog odluke o poništenju izbora u Stocu člana CIK Suada Arnautovića odbijen je nakon glasanja o dnevnom redu sa 4:3 glasova, prenosi N1.

Članovi Vlado Rogić i Stjepan Mikić traže da se pre odluke o poništenju izbora u Stocu pokrene postupak protiv onih koji su opstruisali izbore.

- Prošlo je 25 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana, dajte da donesemo odluku o poništenju u Stocu, ja više javnosti ne mogu da objasnim zašto je nema - rekao je predsednik CIK BiH Ahmet Šantić.

U Stocu je 2. oktobra u popodnevnim satima, tokom održavanja lokalnih izbora u BiH, prekinut izborni proces jer je na određenom biračkom mestu došlo do nasilja i fizičkog sukoba jednog od kandidata i zvaničnika Opštinske izborne komisije Stolac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.