Objavljen snimak policijske akcije u Pljevljima

Izvor: B92, 21.Apr.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak policijske akcije u Pljevljima

Pljevlja -- Posle policijske akcije u pljevaljskom naselju Guke, ubijen je G. D. koji je osumnjičen da je preksinoć ubio bivšu suprugu i njenog muža.

Snimak policijske akcije objavile su lokalne televizijske stanice.

Dragićević se tokom dana nalazio u staroj kući, napuštenom objektu porodice u blizini kasarne. Tvrdio je da je na vratima kuće postavio eksploziv.

Vijestima je nezvanično potvrđeno da je policijska akcija završena. Pripadnici policije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su oko 19.10 sati stavili maske i počeli da se grupišu oko kuće u kojoj se krije Dragićević, odakle se nekoliko minuta kasnije čula pucnjava.

Kako je Vijestima nezvanično rečeno, Dragićević je tokom dana menjao odluku o predavanju, uz navode da se plaši za svoj život.

Na licu mesta je bilo oko 20 pripadnika SAJ-a.

Dragićević je sinoć nekoliko minuta nakon ponoći razmenio vatru s policijom u pljevaljskom naselju Guke.

Građani svedoče da su se čuli pucnji iz automatske puške i pištolja.

Vijestima je juče nezvanično saopšteno da je u selu Crni Vrh, nedaleko od granice sa Srbijom, juče oko podneva pronađeno njegovo vozilo parkirano pored puta.

Nezvanično, policija sumnja da je Dragićević time hteo da zavara trag.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.