CELULIT MI KIDA DUŠU, STIŽU ME GODINE... Naša bivša voditeljka oduševila žene objavom na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"CELULIT MI KIDA DUŠU, STIŽU ME GODINE..." Naša bivša voditeljka oduševila žene objavom na društvenim mrežama

Bez problema je prokomentarisala svoje nedostatke na telu, što se dopalo mnogim pripadnicama lepšeg pola, pa su joj uputili mnoge poruke podrške.

Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac poznata je po vitkoj liniji, a kako je uveliko "zagazila" u četvrtu deceniju života, priznala je svima da joj telo više ne izgleda kao pre.

- Iako sve deluje super, celulit mi kida dušu, stižu me godine... Skoro ništa nije onako kao što izgleda - podelila je ona u opisu slike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojoj je vidimo u provokativnom kupaćem kostimu.

Pogledajte kako Olja izgleda i procenite da li vam se dopada njeno novo izdanje, a verujemo da će mnogi pozdraviti njenu odluku da otvoreno priča o velikom problemu gotovo svake žene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Naša voditeljka se požalila na svoj izgled! Progovorila o onome što joj KIDA DUŠU i tako iznenadila sve žene

Izvor: Prva.rs, 27.Jul.2017, 10:17

Olja Crnogorac oduvek je bila poznata po vitkoj liniji, ali pošto je ušla u četvrtu deceniju života, njeno telo više nije isto.. Bivša voditeljka se na Instagramu požalila kako je muči celulit!. . "Iako sve deluje super, celulit mi kida dušu, stižu me godine.. Skoro ništa nije onako kao...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.