Izvor: Press, 25.Jul.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna legenda je otišla, druga se vratila

Ovo je jedan od najzanimljivijih prelaznih rokova u istoriji Čelsija, klub su napustili Ešli Kol, David Luiz i Frenk Lampard, a na Stamford Bridž su došli Sesk Fabregas, Dijego Kosta i Filipe Luis, dok se Tibo Kurtoa vratio sa pozajmice.

Ali nijedna od ovih prinova nije izazvala toliku radost kod navijača Čelsija kao današnja vest da se legendarni Didije Drogba (36) vratio svojoj drugoj kući i potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom čije je boje branio osam godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Pitanje je šta ovo znači za ostale napadače Čelsija – Toresa i Lukakua. Neko od njih dvojice – a možda i jedan i drugi – će napustiti klub. Za Španca se interesuje njegov bivši klub Atletiko Madrid, a fudbaler koji je proglašen „novim Drogbom“ bi mogao da pojača Real, što sada izgeda još realnije.

Drogba će ponovo sarađivati sa Žozeom Murinjom, a poznato je da njih dvojica imaju specijalan odnos i nema sumnje da će Portugalac izvući maksimum od napadača iz Obale Slonovače. Murinjo je jutros potvrdio da želi da vrati veterana, a Drogba je potvrdio da je želja bila obostrana.
„Bila je to laka odluka – nisam mogao da propustim priliku da ponovo radim sa Žozeom. Svi znaju kakvu specijalnu vezu imam sa klubom i uvek sam se osećao kao kod kuće ovde“, rekao je Drogba.

Čelsi je spremio strašnu ekipu za sledeću sezonu i nema sumnje da će oni biti glavni favoriti za osvajanje Premijer lige.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ČELSI: Drogba dobrodošao kući!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014

Engleski premijerligaš Čelsi zvanično je saopštio da se legendarni napadač Didije Drogba vratio na Stamford Bridž..LONDON – Engleski premijerligaš Čelsi zvanično je saopštio da se legendarni napadač Didije Drogba vratio na "Stamford Bridž"...Reprezentativac Obale Slonovače potpisao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.